Διάθεση των Windows 10 σε USB stick – Πόσο θα κοστίζουν;

by Nikos Kaimakamis • On 26-06-2015 • AT 12:05 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

man-hand-usb-flash-laptop

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια της τιμής που θα ισχύει στην Ευρώπη για την απόκτηση των Windows 10, με τα πρώτα δεδομένα να μιλούν για τιμή 135 ευρώ.

Σύμφωνα με το Digital Trends η τιμή των Windows 10 στην Ευρώπη θα είναι ακριβότερη από εκείνη που θα ισχύει στις ΗΠΑ, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθηθεί άλλη τιμολογιακή πολιτική μόλις ξεκινήσει η εμπορική διάθεση του νέου λειτουργικού συστήματος.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι τα Windows 10 δεν θα διατίθενται μόνο ως DVD ή downloadable αρχείο, καθώς εκφράζεται έντονα στο Διαδίκτυο η εκτίμηση ότι το νέο λειτουργικό θα πωλείται με ένα USB drive από το οποίο θα μπορεί να γίνει η εγκατάσταση.

Με αυτόν τον τρόπο πιστεύεται ότι τα Windows 10 θα έχουν τη δυνατότητα να εγκατασταθούν και σε μικρότερα laptops ή μηχανήματα χωρίς οπτικό δίσκο. Σε USB στικάκι αναμένεται να είναι διαθέσιμα τόσο τα Windows 10 Home όσο και τα Windows 10 Pro, ενώ δεν πρόκειται να είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά στικάκια τα Windows 10 για τα 32 Bit και τα 64 Bit.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποια θα είναι η τελική συσκευασία που θα βγει στο εμπόριο από τις 29 Ιουλίου και έπειτα, μόλις ξεκινήσει δηλαδή και η επίσημη διάθεση του νέου λειτουργικού συστήματος στην παγκόσμια αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons