Διάθεση του LG Watch Urbane 2nd Edition σε βασικές αγορές παγκοσμίως

by George Polyzos • On 17-11-2015 • AT 2:19 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG-Watch-Urbane-2nd-Edition-01

Το νέο LG Watch Urbane 2nd Edition θα ξεκινήσει την παγκόσμια διάθεσή του από αυτό το μήνα σε ΗΠΑ και Κορέα, ενώ θα ακολουθήσουν οι αγορές της Ευρώπης μέσα στους επόμενους μήνες.

Συμβατό με smartphones με λειτουργικό Android ή και iOS, το νέο LG Watch Urbane 2nd Edition επιτρέπει στους χρήστες να απαντούν στις κλήσεις τους και να ελέγχουν τα μηνύματά τους χωρίς τη χρήση ενός συνδεδεμένου smartphone.

Το LG Watch Urbane 2nd Edition διαθέτει κομψό, κλασσικό σχεδιασμό, ενώ είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και εξοπλισμένο με κυκλική οθόνη τεχνολογίας P-OLED, ανάλυσης 348ppi. Τα τρία κουμπιά που κοσμούν τη δεξιά πλευρά του παρέχουν γρήγορη πρόσβαση στις ρυθμίσεις συντόμευσης, όπως τις επαφές, το LG Health και τη λίστα εφαρμογών.

LG-Watch-Urbane-2nd-Edition-03

Επιπρόσθετα, η υψηλής χωρητικότητας 570mAh μπαταρία και Λειτουργία Εξοικονόμησης Ενέργειας (Power Saving Mode) επιτρέπουν τη λειτουργία του για περισσότερο από μία ολόκληρη μέρα.

Η τιμή και λεπτομέρειες για τη διάθεσή του LG Watch Urbane 2nd Edition θα ανακοινώνονται πριν τη διάθεσή του σε κάθε αγορά ξεχωριστά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons