Διάθεση στην ελληνική αγορά του LG Digital Cinema 4K Monitor 31UM97

by George Polyzos • On 16-04-2015 • AT 9:04 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

LG_31MU97_Digital Cinema 4K_1

Η LG Electronics ξεκινά τη διάθεση στην ελληνική αγορά του νέου Digital Cinema 4K Monitor 31UM97, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην έκθεση CESστο Λας Βέγκας.

Το monitor συνδυάζει την ανάλυση Digital Cinema 4K (4096 x 2160) με οθόνη IPS 31 ιντσών, που πληροί τις υψηλές προδιαγραφές του Digital Cinema Initiative (DCI). Το LG 31MU97 είναι κατάλληλο για επαγγελματίες όπως φωτογράφους, video editors και γραφίστες, ενώ η υψηλή ποιότητα της εικόνας επιτρέπει την πιο λεπτομερή και με ακρίβεια επεξεργασία των φωτογραφιών.

Χάρη στην υπέρ-υψηλή ανάλυση 4K (4096 x 2160), που διαθέτει ακόμα περισσότερα pixels σε σχέση με τη συνηθισμένη ανάλυση Ultra HD (3840 x 2160), το περιεχόμενο προβάλλεται πεντακάθαρα και με ακόμα μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Το πάνελ IPS επιπλέον υποστηρίζει τη χρωματική παλέτα Adobe RGB με πιστότητα μεγαλύτερη από 99.5%, ελαχιστοποιώντας τη διαφορά και την απώλεια των χρωμάτων, ενώ προσφέρει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που καλύπτει την sRGB και την CMYK γκάμα, για απόλυτη ακρίβεια στην επεξεργασία τους.

Το νέο LG 31MU97 υποστηρίζει περισσότερα από ένα εκατομμύριο χρώματα χωρίς απόκλιση (βάθος χρώματος 10bit), ενώ οι εναλλαγές στα στρώματα γίνονται ομαλά, με περισσότερες σκιές ανάμεσα, για περισσότερες λεπτομέρειες στις εικόνες.

Η λειτουργία «Total Color Management» διατηρεί το χρώμα ανέπαφο, ωστόσο ελαχιστοποιεί τις διαφορές του ανάμεσα στις πραγματικές εικόνες, την οθόνη και τις εκτυπώσεις. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας το «Dual Set Up» ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να χωρίσει την οθόνη σε δύο μέρη με διαφορετικές επιλογές χρωμάτων για να μπορεί να παρακολουθεί και να συγκρίνει τη δουλειά του.

Τέλος, το LG 31MU97 επιτρέπει στο χρήστη να αλλάζει την κλίση της οθόνης ως και 90 μοίρες, ανάλογα με τις ανάγκες του, για καλύτερες συνθήκες εργασίας χωρίς καμία δυσκολία, ενώ διαθέτει επιπλέον και δύο εξωτερικά ηχεία απόδοσης 5W και λειτουργίες MAXXAUDIO, για ήχο υψηλής ποιότητας με ζωντανά, αληθινά και πεντακάθαρα πρίμα και μπάσα, ώστε να μην υπάρχει ανάγκη για ξεχωριστά ηχεία.

Το νέο LG 31MU97 έχει ξεκινήσει να διατίθεται στην Ελληνική αγορά κατόπιν παραγγελίας.

[Δ.Τ. LG Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons