«Διασκέδασε το μυαλό σου» στο Athens Science Festival

by George Polyzos • On 13-03-2015 • AT 1:10 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

ΟΤΕ TV_National Geographic Channel_DMC

Την ψυχαγωγική πλευρά της επιστήμης παρουσιάζουν ο OTE TV και το National Geographic Channel στο πλαίσιο του 2ου Athens Science Festival, από τις 17 έως τις 22 Μαρτίου, στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.

Πιο συγκεκριμένα, με κεντρικό concept «Διασκέδασε το Μυαλό σου», ο OTE TV και το National Geographic Channel θα προσφέρουν στους επισκέπτες του φετινού Athens Science Festival μια σειρά από θεματικές δραστηριότητες και διαδράσεις, εκπαιδευτικά πειράματα, επιμορφωτικά παιχνίδια και προβολές, όλα εμπνευσμένα από τις σειρές ντοκιμαντέρ του National Geographic Channel που προβάλλονται από τον ΟΤΕ.

ΟΤΕ TV_National Geographic Channel_Διασκέδασε το Μυαλό σου_2

Στον χώρο του ΟΤΕ TV και του National Geographic Channel, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τα μυστικά πίσω από τις διάσημες οφθαλμαπάτες της σειράς Brain Games, να συμμετάσχουν σε πειράματα από την σειρά ντοκιμαντέρ Street Genius, να παίξουν παιχνίδια από τις σειρές Going Deep και Crowd Control, να βγάλουν φωτογραφίες, να παρακολουθήσουν ειδικές προβολές ντοκιμαντέρ, κ.α.

Επίσης, 30 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία μοναδική live εμφάνιση από τον διάσημο illusionist της σειράς Beyond Magic with DMC, Drummond Money-Coutts, μέσω του διαγωνισμού  που πραγματοποιεί αποκλειστικά για τους συνδρομητές του ο OTE TV. Ο μάγος από τη Μ. Βρετανία θα παρουσιάσει κάποιες από τις πιο δημοφιλείς οφθαλμαπάτες της σειράς.

Οι δράσεις του ΟΤΕ TV και του National Geographic Channel θα φιλοξενούνται στο κτίριο «Δεξαμενές Καθαρισμού» της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

[Δ.Τ. ΟΤΕ TV]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons