Διασφάλιση online οικονομικών συναλλαγών με την εφαρμογή Secure Payment

by George Polyzos • On 08-12-2020 • AT 10:26 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Μία από τις συνέπειες της πανδημίας Covid-19 είναι η ραγδαία αύξηση της τηλεργασίας. Πολλές εταιρείες και οργανισμοί αναγκάστηκαν να συνεχίσουν τη λειτουργία τους με το ανθρώπινο δυναμικό τους να εργάζεται πλέον εξ’ αποστάσεως.

Κατανοώντας τις ανάγκες των πελατών της για γρήγορη και ασφαλή παροχή υπηρεσιών είτε από το σπίτι είτε από τον χώρο εργασίας, η Barphone δημιούργησε το Barphone Secure Payment Application (BSPA). Πρόκειται για ένα εργαλείο στη διάθεση των εταιρειών retail και contact center, καθώς επιτρέπει τη γρήγορη και ασφαλή διαδικασία πληρωμής.

Το BSPA, το οποίο λειτουργεί σε όλη την γκάμα των Avaya Aura Contact Center λύσεων, δίνει στον agent τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει μία ασφαλή μέθοδο οικονομικής συναλλαγής μέσα από πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας. Η λύση είναι συμβατή με το PCI (Payment Card Industry) standard και επιτρέπει την ασφαλή μετάδοση ευαίσθητων πληροφοριών της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, χρησιμοποιώντας ήχους DTMF για φωνητικές κλήσεις ή ασφαλείς συνδέσμους web για συνομιλίες (chat) ή email. Τα ευαίσθητα δεδομένα της συναλλαγής μεταδίδονται και χρησιμοποιούνται με ασφαλή τρόπο, ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους και επιτρέποντας έτσι εναλλακτικούς τρόπους εργασίας, όπως το «Work at Home».

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το BSPA δεν απαιτεί αλλαγές στην ανάπτυξη ή διαμόρφωση της εφαρμογής για την ενσωμάτωσή της σε οποιαδήποτε web σελίδα αγοράς, γεγονός που οδηγεί σε μηδενική συντήρηση και ανθεκτικότητα σε αλλαγές. Το zero integration (μηδενική ενσωμάτωση) συνοδεύεται επίσης από βελτιωμένη ασφάλεια, οπότε τα στοιχεία της κάρτας πληρωμής καλύπτονται και δεν είναι ορατά στον agent σε οποιοδήποτε στάδιο ολοκλήρωσης διαδικτυακών πληρωμών. Με μία απλή ενέργεια drag&drop, οι contact center agent μπορεί να μεταφέρει τα στοιχεία της συναλλαγής που συλλέχθηκαν σε οποιαδήποτε web σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς. Με τo παρεχόμενο browser plug in, ο agent παρακολουθεί και ελέγχει τη διαδικασία συλλογής στοιχείων της κάρτας πληρωμής και μπορεί να καθοδηγήσει τον πελάτη, διατηρώντας παράλληλα το απόρρητο και την ασφαλή μετάδοση δεδομένων. Αυτό συμβαίνει γιατί ο agent βλέπει μόνο χαρακτήρες αστερίσκου αντί για τα πραγματικά ψηφία, ενώ ταυτόχρονα το σύστημα του παρέχει οπτικές ενδείξεις για το πόσα ψηφία έχουν συλλεχθεί, αν ο αριθμός της κάρτας είναι έγκυρος, τον τύπο της κάρτας κλπ.

Το BSPA σημαίνει συμβατότητα με PCI, ασφάλεια, zero integration και προστασία των δεδομένων, όχι της συσκευής. Η Barphone, Diamond Partner της Avaya, και με πολυετή εμπειρία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι βρίσκεται δίπλα στον πελάτη και αφουγκράζεται τις ανάγκες του. Με μία ισχυρή ομάδα 14 πιστοποιημένων μηχανικών τηλεπικοινωνιών, καταφέρνει και διαχειρίζεται άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πρόκληση της αγοράς, παραμένοντας μία από τις ηγέτιδες εταιρείες στον χώρο.

Περισσότερες πληροφορίες για το BarphoneSecurePaymentApplicationμπορείτε να βρείτε εδώ:https://barphone.gr/el/posts/bspa/

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons