Διαρροή των τεχνικών χαρακτηριστικών του OnePlus 5 στο AnTuTu

by George Polyzos • On 16-05-2017 • AT 12:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του OnePlus 5 τόσο πληθαίνουν οι διαρροές των τεχνικών του χαρακτηριστικών στο Διαδίκτυο.

Τελευταίο «κρούσμα» η αναφορά στην ιστοσελίδα AnTuTu, όπου ουσιαστικά αν και δεν υπάρχει κάτι πραγματικά νέο εντούτοις επιβεβαιώνονται αρκετές από τις προηγούμενες διαρροές και φήμες. Πιο αναλυτικά, το OnePlus 5 θα διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android 7.1.1 Nougat ενώ στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 835 σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή γραφικών Adreno 540.

Η μνήμη του σύμφωνα με το AnTuTu θα είναι μεγέθους 6GB ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα βρίσκεται στα 64GB. Σε επίπεδο οθόνης το OnePlus 5 δεν θα ενσωματώνει τις «εξωτικές» λύσεις άλλων συσκευών αλλά θα εξοπλίζεται με την αξιοπρεπέστατη ανάλυση των 1080p.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι προηγούμενες φήμες υποστηρίζουν ότι η νέα ναυαρχίδα της OnePlus θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης 2K. Η ιστοσελίδα Slashgear υποθέτει ότι ίσως αυτή η διχογνωμία να υποκρύπτει την πρόθεση της κινεζικής εταιρείας να παρουσιάσει περισσότερες από μία εκδόσεις της συσκευής.

Σε επίπεδο φωτογραφικού εξοπλισμού και οι δύο κάμερες (κύρια και εμπρόσθια) θα διαθέτουν αισθητήρες ανάλυσης 16 Megapixel, αντικρούοντας προγενέστερες φήμες που ήθελαν τη συσκευή να εξοπλίζεται με οπίσθια κάμερα ανάλυσης 23 Megapixel.

Μία δεύτερη διαρροή, αυτή τη φορά από το Weibo, υποτίθεται ότι δείχνει την εξωτερική εμφάνιση της συσκευής. Στις εικόνες εμφανίζεται μία συσκευή με συμβατικά bezels και όχι μία οθόνη στα πρότυπα της Infinity του Samsung Galaxy S8. Αντίθετα, στην πλάτη του OnePlus 5 φαίνεται να υπάρχει dual lens camera κάτι που δεν διαθέτει το Galaxy S8. Μένει φυσικά να αποδειχθεί η γνησιότητα των φωτογραφιών…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons