Διαρροή των renders του Apple iPhone με την LCD οθόνη των 6,1 ιντσών

by George Polyzos • On 12-06-2018 • AT 2:58 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η διαρροή των renders του ενός από τα τρία iPhone που πρόκειται να λανσάρει η Apple το ερχόμενο φθινόπωρο έρχεται να μας δώσει μία νέα εικόνα για τις επερχόμενες προτάσεις της αμερικανικής εταιρείας.

Τα renders που διέρρευσαν (και αν είναι πραγματικά) αφορούν το φημολογούμενο iPhone με την οθόνη των 6,1 ιντσών τεχνολογίας IPS LCD. Η συσκευή αναμένεται να είναι η φθηνότερη πρόταση της Apple καθώς αναμένεται να ανακοινωθούν δύο ακόμη μοντέλα, στις 5,8 και στις 6,5 ίντσες, με οθόνες τεχνολογίας OLED.

Από τα όσα διέρρευσαν φαίνεται ότι στον σχεδιασμό του συγκεκριμένου τουλάχιστον μοντέλου θα υπάρχουν μικρές αλλαγές σε σχέση με τον σχεδιασμό του iPhone X. Προφανώς θα υπάρχει το γνωστό και μη εξαιρετέο notch, δηλαδή η εγκοπή στο επάνω μέρος της οθόνης, λεπτά bezels περιμετρικά της οθόνης, ενδεχομένως αναλογία οθόνης 19,5:9, πλευρικό πλαίσιο από αλουμίνιο και γυαλί να καλύπτει το εμπρός και πίσω μέρος της συσκευής.

Στην πλάτη του iPhone των 6,1 ιντσών φαίνεται να υπάρχει μονή κάμερα, κάτι που εκλαμβάνεται ως μια ακόμη ένδειξη ότι θα πρόκειται για μία «οικονομική» πρότασης εκ μέρους της Apple. Η πρώτη και σοβαρότερη ένδειξη είναι σίγουρα η επιλογή της IPS LCD οθόνης.

Παράλληλα με την διαρροή των renders η κορεατική ιστοσελίδα The Bell υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο iPhone θα καθυστερήσει να ανακοινωθεί κατά περίπου δύο μήνες λόγω τεχνικών δυσκολιών που δεν επιτρέπουν προς το παρόν την μαζική παραγωγή του. Από την άλλη πλευρά ο φυσικός διάδοχος του iPhone X (στις 5,8 ίντσες) και το επονομαζόμενο από πολλούς iPhone X Plus (στις 6,5 ίντσες) φέρονται να είναι έτοιμα για μαζική παραγωγή.

Αιτία για αυτή την διαφοροποίηση αποτελεί, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η επιλογή οθονών τεχνολογίας OLED. Τα LCD πάνελ του φθηνότερου iPhone θα τα προμηθεύουν στην Apple η LG και η Japan Display (JDI) με τις φήμες να κάνουν λόγο για δυσκολία των δύο εταιρειών να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της παραγωγής. Άλλες φήμες θέλουν την υποτιθέμενη καθυστέρηση να οφείλεται σε προβλήματα της εγκοπής πάνω από την οθόνη. Εάν αυτές οι φήμες επιβεβαιωθούν το iPhone των 6,1 ιντσών ενδέχεται να λανσαριστεί τελικά εντός του Νοεμβρίου, αντί του Σεπτεμβρίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons