Διαρροή στοιχείων για το Sony Xperia Z4 Music

by Nikos Kaimakamis • On 12-01-2015 • AT 5:31 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Sony-Xperia-Z4-rumors

Τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας για το Sony Xperia Z4 Music δείχνουν ότι θα έχει ενισχυμένο μουσικό προσανατολισμό. 

Από τα όσα αποκάλυψε η Sony στο πλαίσιο της παρουσίας της στο Consumer Electronics Show, θα δοθεί έμφαση στον ήχο υψηλής πιστότητας από τα νέα της προϊόντα και δεν αποκλείεται η επερχόμενη ναυαρχίδα της Sony να έχει τονισμένο τον Walkman χαρακτήρα της. Σύμφωνα με το Android Headlines, θα υπάρχει μία ειδική έκδοση της ναυαρχίδας των smartphones της Sony, η οποία λέγεται ότι θα ονομάζεται Sony Xperia Z4 Music.

Στην περίπτωση αυτή θα γίνεται λόγος για ένα Android smartphone με ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι της μουσικής με το εύρος του ακουστικού φάσματος να ξεκινά από τα 20 Hz έως και τα 42000 Hz, στοιχείο που θα προσδίδει πλούσιο ήχο, με επαρκή κάλυψη όλων των συχνοτήτων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Android Headlines, στη συσκευή αυτή θα υπάρχουν ηχεία S-Force Surround στο εμπρός μέρος, μαζί με S-Master και έξι διαφορετικές ηχητικές διαμορφώσεις διαθέσιμες.

Ήδη, η Sony με την παρουσίαση του πολυτελούς Sony Walkman, έδειξε ότι δεν κάνει συμβιβασμούς στην ποιότητα του ήχου και ας αποβαίνει αυτό αρνητικό στο ζήτημα του κόστους, στοιχείο που μάλλον θα αποτελεί τον κανόνα και στο Sony Xperia Z4 Music, το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, τον Φεβρουάριο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons