Διαρροή render του επερχόμενου Pixel 2 XL της Google

by George Polyzos • On 12-07-2017 • AT 3:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το ερχόμενο φθινόπωρο αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή της η δεύτερη γενιά συσκευών Pixel της Google, με τις φήμες και διαρροές να εντείνονται ενόψει των επίσημων ανακοινώσεων.

Βασισμένο σε όσα είναι μέχρι τώρα γνωστά αλλά και σε πληροφορίες που παρείχε «εξαιρετικά αξιόπιστη» πηγή, η ιστοσελίδα Android Police προχώρησε στη δημοσιοποίηση αυτού που πιθανότατα θα είναι το Pixel 2 XL.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Pixel 2 XL θα διαθέτει οθόνη τεχνολογίας AMOLED διαγωνίου 6 ιντσών, η οποία θα επεκτείνεται σε ύψος και όχι σε πλάτος. Ενδέχεται λοιπόν η Google να ακολουθήσει το παράδειγμα των LG G6 και Samsung Galaxy S8 τα οποία διαθέτουν «ψηλότερες» οθόνες σε σχέση με τα μοντέλα των υπόλοιπων κατασκευαστών.

Επιπλέον, και ακολουθώντας τις επιταγές της «μόδας», το Pixel 2 XL εμφανίζεται με εξαιρετικά στενά bezels γύρω από την οθόνη, αλλά και στρογγυλεμένες γωνίες. Σύμφωνα με το Android Police το νέο Pixel 2 XL θα διαθέτει επίσης παρόμοια χαρακτηριστικά με το πρόσφατο HTC U11. Συγκεκριμένα, θα διαθέτει κάτι αντίστοιχο με το Edge Sense User Interface όπου ειδικοί αισθητήρες μπορούν να προγραμματιστούν ώστε ο χρήστης αγγίζοντας τα πλαϊνά να εκτελεί όποια εργασία επιθυμεί.

Τα νέα Pixel smartphones αναμένεται να παρουσιαστούν από την Google μέχρι τον Οκτώβριο, δηλαδή τον ίδιο μήνα που παρουσιάστηκαν πέρυσι οι αρχικές εκδόσεις, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια την κατασκευάστρια.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons