Διαρροή φωτογραφιών αποκαλύπτει την εμφάνιση του HTC 10

by George Polyzos • On 11-03-2016 • AT 2:14 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

htc-one-m10-1

Το HTC 10 θα είναι η επόμενη ναυαρχίδα της ταϊβανέζικης εταιρείας και όπως όλα δείχνουν μέχρι την επίσημη ανακοίνωσή του λίγα πράγματα θα έχουν μείνει κρυφά.

Απόδειξη η νέα διαρροή δύο φωτογραφιών της συσκευής όπου εμφανίζεται τόσο η οθόνη όσο και η οπίσθια πλευρά του HTC 10. Η διαρροή έγινε μέσω Twitter και συγκεκριμένα από τον λογαριασμό @tanalibera και όπως θα διαπιστώσετε είναι αρκετά καθαρές και αποκαλυπτικές.

HTC-10-Front-and-back-leak-02

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η νέα συσκευή δείχνει να έχει δανειστεί το camera module του One M7, με την προσθήκη μεγαλύτερου φλάς στο δεξί μέρος του αισθητήρα. Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες το HTC 10 θα διαθέτει οπίσθια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης στα 12 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα με αισθητήρα 5 Megapixel UltraPixel.

Σχεδιαστικά η συσκευή δείχνει να «πατάει» σε δοκιμασμένες επιλογές της HTC χωρίς να ξεφεύγει από τα πρότυπα των ναυαρχίδων του πρόσφατου παρελθόντος. Στο εμπρόσθιο τμήμα η συσκευή διαθέτει ευμεγέθη οθόνη, με τις φήμες να την τοποθετούν στις 5,2 ίντσες, τεχνολογίας AMOLED.

HTC-10-Front-and-back-leak-01

Το ηχείο δείχνει να βρίσκεται ακριβώς πάνω από την οθόνη και δεξιά τοποθετείται ο αισθητήρας της κάμερας. Κάτω από την οθόνη δείχνει να βρίσκεται το φυσικό home button, το οποίο θυμίζει αρκετά επιλογή Samsung με τα capacitive πλήκτρα «πίσω» και «πρόσφατες εφαρμογές» να βρίσκονται εκατέρωθεν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons