Διαρροή εμφανίζει πρωτότυπο του LG G6 κατά τη διάρκεια δοκιμών

by George Polyzos • On 01-02-2017 • AT 1:07 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το LG G6 θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της LG Electronics για το 2017 και μία νέα διαρροή εμφανίζει ένα πρωτότυπο της συσκευής κατά τη διαδικασία δοκιμών.

Την αποκάλυψη έκανε η ιστοσελίδα Droid Life με τις φωτογραφίες να εμφανίζουν μία συσκευή LG G6 με ένα προσωρινό ή ημιτελές πίσω κάλυμμα και με αντίστοιχης ποιότητας μεταλλικό πλαίσιο στο πλάι. Στο πίσω μέρος αποκαλύπτεται η dual-lens κάμερα σε συνδυασμό με τον σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος ακριβώς από κάτω.

Στην φωτογραφία που απεικονίζει το εμπρόσθιο τμήμα της συσκευής αποκαλύπτεται η οθόνη με ελάχιστο περιθώριο. Στο επάνω μέρος της συσκευής βρίσκεται η υποδοχή των 3,5 χιλιοστών για την τοποθέτηση ακουστικών ενώ στο κάτω μέρος βρίσκεται η USB Type-C υποδοχή σε συνδυασμό με το ηχείο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα διαρροές το LG G6 θα διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5,7 ιντσών, ανάλυσης QHD+ ενώ στη θέση του επεξεργαστή θα βρίσκεται ο Snapdragon 821. Επίσης, όπως έχει γίνει γνωστό από αρκετά νωρίς, το G6 δεν θα υιοθετήσει την modular κατασκευή του περυσινού G5, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η μπαταρία της συσκευής να μην είναι αφαιρούμενη.

Τα αποκαλυπτήρια του LG G6 θα γίνουν στις 26 Φεβρουαρίου, δηλαδή μία ημέρα πριν το Mobile World Congress της Βαρκελώνης ανοίξει τις πύλες του.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons