Διαρροή εικόνων του Nokia C1 και πιθανά τεχνικά χαρακτηριστικά

by George Polyzos • On 01-12-2015 • AT 2:14 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Nokia-C1-Rumor

Η Nokia «απουσιάζει» από τον χώρο των smartphone το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο όπως δείχνουν τα πράγματα η απουσία αυτή είναι περισσότερο ένα διάλειμμα και όχι μια οριστική αποχώρηση.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με παλαιότερες δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της φινλανδικής εταιρείας, Rajeev Suri, καθώς μέχρι το δ’ τρίμηνο του 2016, οπότε λήγει η δέσμευση που έχει αναλάβει η Nokia απέναντι στη Microsoft, η εταιρεία θα είναι έτοιμη να ξαναμπεί στην αγορά των smartphones.

Φήμες μάλιστα κάνουν λόγο για το Nokia C1, το οποίο φέρεται να αποτελεί την πρώτη συσκευή που θα παρουσιάσει η εταιρεία. Μόλις πριν από μερικές μέρες διέρρευσαν και μια σειρά από πληροφορίες σχετικά με την συσκευή, όπως οι πρώτες εικόνες της και τα πιθανά τεχνικά χαρακτηριστικά της.

Σύμφωνα με τη διαρροή, ενδέχεται το C1 να έρθει σε δύο εναλλακτικές εκδόσεις μεγέθους οθόνης, ενώ ενδέχεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις και στην κάμερα των δύο εκδόσεων.

Nokia-C1.1

Πιο αναλυτικά, η οθόνη θα είναι στις 5 ή στις 5,5 ίντσες ανάλυσης Full HD. Η πρώτη έκδοση του C1 θα διαθέτει 2GB μνήμης RAM και 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Αντίστοιχα, η δεύτερη έκδοση θα διαθέτει 3GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 64GB.

Η κύρια κάμερα θα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 8 Megapixel και δευτερεύουσα κάμερα στα 5 Megapixel. Η δεύτερη εκδοχή θέλει το Nokia C1 να διαθέτει κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixel.

Ενδιαφέρον είναι το σημείο της διαρροής που κάνει λόγο για δύο εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα. Πιο συγκεκριμένα, ενδέχεται το C1 να κυκλοφορήσει με λειτουργικό Android και μία δεύτερη έκδοση, με λειτουργικό σύστημα Windows 10, να κυκλοφορήσει σε συγκεκριμένες αγορές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons