Διαρροή εικόνας του επερχόμενου Galaxy Note 9 της Samsung

by George Polyzos • On 18-07-2018 • AT 10:40 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν τα επίσημα αποκαλυπτήριά του στη Νέα Υόρκη, το Galaxy Note 9 της Samsung αποκαλύφθηκε μέσω διαρροής στο Twitter.

«Δράστης» της αποκάλυψης ο συνήθης ύποπτος σε αυτές τις περιπτώσεις, Evan Blass, ο οποίος μοιράστηκε τις εικόνες του νέου phablet της Samsung με τους χρήστες που ακολουθούν τον λογαριασμό του στο Twitter. Η εικόνα αποκαλύπτει ξεκάθαρα τον σχεδιασμό της συσκευής καθώς και ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της.

Καταρχήν, φαίνεται ότι υπάρχει αναδιάταξη της κάμερας σε σχέση με τον αισθητήρα ώστε να γίνεται ευκολότερη η πρόσβαση σε αυτόν για το ξεκλείδωμα της συσκευής. Φαίνεται ότι ο αισθητήρας έχει τοποθετηθεί κάτω και όχι δίπλα στο σετ της κάμερας.

Επιπλέον, φαίνεται να υπάρχει αναβάθμιση του S Pen, με τις σχετικές αναφορές να θέλουν το «πενάκι» να υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση Bluetooth, ενδεχομένως ανοίγοντας τον δρόμο για μια σειρά εναλλακτικές λειτουργίες από τον έλεγχο αναπαραγωγής πολυμέσων έως την λήψη φωτογραφιών χωρίς να αγγίζουμε την συσκευή.

Στην εικόνα της διαρροής εμφανίζεται ένα μπλε Galaxy Note 9 ενώ δίπλα υπάρχει ένα χρυσό S Pen με την κορυφή του να είναι χρώματος μπλε. Προηγούμενες διαρροές ήθελαν το phablet να κυκλοφορεί σε πέντε εναλλακτικές χρωματικές επιλογές.

Προφανώς η διαρροή της εικόνας δεν αποκαλύπτει και τα ουσιαστικά χαρακτηριστικά της επερχόμενης συσκευής, ενώ θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι ορισμένα στοιχεία θα αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια του Unpacked event που έχει προγραμματιστεί για τις 9 Αυγούστου, στη Νέα Υόρκη.

Οι έως τώρα φήμες θέλουν το Note 9 να εξοπλίζεται με οθόνη OLED 6.3 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 845 και Exynos 9810 (αναλόγως την αγορά διάθεσης), 6GB μνήμης RAM, 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, διπλή κύρια κάμερα με αισθητήρες 12 Megapixel, μπαταρία χωρητικότητας 4.000 mAh και λειτουργικό σύστημα Android 8.0.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα δημοσιεύθηκε και μία εικόνα CEO της Samsung ο οποίος φαίνεται να χρησιμοποιεί δημοσίως μία συσκευή που φέρεται να είναι το Galaxy Note 9.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons