Διαρροή εικόνας και τεχνικών χαρακτηριστικών του Nokia 8

by George Polyzos • On 18-07-2017 • AT 1:10 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η φήμη ότι το Nokia 8 θα ανακοινωθεί σύντομα από την HMD Global είναι πολύ «φρέσκια» και ήρθε να τη συμπληρώσει η διαρροή της εικόνας αλλά και των τεχνικών χαρακτηριστικών του νέου high-end smartphone.

Η διαρροή ήρθε από δύο πλευρές: από την ιστοσελίδα VentureBeat και τον γνωστό για τις αποκαλύψεις του Evan Blass και το γερμανόφωνο tech blog WinFuture. Και οι δύο πηγές επιβεβαιώνουν ότι η παρουσίαση της συσκευής θα γίνει στις 31 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να γίνεται σαφές πότε ακριβώς θα καταστεί και διαθέσιμη. Παρόλα αυτά γίνεται λόγος για την τιμή του Nokia 8, η οποία θα προσεγγίζει τα 600 ευρώ, με διαφοροποιήσεις βέβαια από χώρα σε χώρα.

Σε ότι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nokia 8, θα διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5,3 ιντσών και ανάλυσης 2560 x 1400 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 835 της Qualcomm, μνήμη RAM 4GB ή 6GB, dual camera στο πίσω μέρος με αισθητήρες ανάλυσης στα 13 Megapixel και λειτουργικό σύστημα Android 7.1.1 Nougat.

Εάν η εικόνα που διέρρευσε είναι ακριβής, τότε το Nokia 8 θα είναι μία συσκευή με «παραδοσιακά» bezels, σε αντίθεση με τα όσα εισήγαγαν τα Samsung Galaxy S8 και LG G6, αλλά και όσα αναμένονται από το επόμενο iPhone. Ωστόσο, η εικόνα δείχνει να επιβεβαιώνει την προγενέστερη είδηση ότι η Nokia θα ξαναβάλει οπτικά μέρη της Carl Zeiss στις κάμερας των συσκευών της.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons