Διαρροή χαρακτηριστικών του νέου Samsung Tizen smartphone

by Nikos Kaimakamis • On 10-08-2016 • AT 1:45 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

tizen

H Samsung είναι έτοιμη να παρουσιάσει το Z2, το επόμενο Tizen smartphone και τα τεχνικά του στοιχεία διαρρέουν online.

Λίγο πριν από την 11η Αυγούστου, ημερομηνία κατά την οποία είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση του νέου Tizen smartphone της Samsung, διαρρέουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου, το οποίο φαίνεται να ακολουθεί τη λογική τόσο του Ζ1 όσο και του Z3, χωρίς να εντυπωσιάζει με τις δυνατότητές του. Η οθόνη του είναι τεχνολογίας LCD, με διαγώνιο 3,97 ιντσών, σε ανάλυση 800×480 pixels. Η πίσω κάμερα είναι στα 5 Megapixel, ενώ η μπροστινή θα είναι… VGA.

H μνήμη RAM θα είναι στο 1 GB, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να είναι στα 8 GB. Για τον επεξεργαστή δεν διευκρινίζεται ο αριθμός των πυρήνων, αλλά σημειώνεται ότι θα είναι χρονισμένος στο 1,5 GHz, ενώ η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 1500 mAh. Το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Tizen OS 2.4, ενώ θα υπάρχει υποστήριξη LTE, GPS, Bluetooth 4.0 και Wi-Fi 802.11n.

Με τόσο low end τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι λογικό να περιμένει κανείς πολύ χαμηλή τιμή για το επερχόμενο Tizen smartphone της Samsung, με το GSM Arena να κάνει λόγο για τιμή κάτω από τα 80 ευρώ, ενώ η συσκευή αναμένεται να είναι διαθέσιμη στις αγορές της Σαουδικής Αραβίας, της Ινδία, της Αφρικής μεταξύ άλλων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons