Διαρροή των τεχνικών χαρακτηριστικών του νέου Nexus της HTC

by Nikos Kaimakamis • On 01-07-2016 • AT 10:36 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

HTC-One-M10-2

H HTC ετοιμάζει ένα από τα επόμενα Nexus της Google και μία διαρροή αποκαλύπτει τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. 

Η νέα συσκευή της οικογένειας Nexus που ετοιμάζει η HTC θα είναι εξοπλισμένη με οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών, ενώ -σύμφωνα με το Android Police- η κωδική του ονομασία θα είναι Marlin. Ο επεξεργαστής του θα προέρχεται από την Qualcomm και θα είναι τετραπλού πυρήνα, χωρίς να γίνεται ακόμα γνωστό για ποιο μοντέλο πρόκειται.

Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του νέου HTC Nexus θα είναι 32 ή 128 GB. Οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα είναι διαθέσιμο ένα μοντέλο με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 64 GB. Η οθόνη θα είναι τεχνολογίας AMOLED, ενώ η ανάλυσή της θα φτάνει τα 2560×1440 pixels.

H μνήμη RAM αναμένεται να είναι στα 4 GB, ενώ η πίσω κάμερα θα έχει αισθητήρα 12 Megapixel, με την μπροστινή να είναι στα 8 Megapixel. H μπαταρία του αναμένεται να έχει χωρητικότητα 3450 mAh, ενώ θα υποστηρίζει τεχνολογίες Bluetooth 4.2 και USB Type-C.

Στο πίσω μέρος εκτιμάται ότι θα υπάρχει και ένας αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. To Liliputing αναφέρει ότι ενδέχεται να δούμε σε πρώτη εμφάνιση τον επεξεργαστή Snapdragon 821 η 823 με αυτό το Nexus. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι η πρώτη συσκευή με το λειτουργικό σύστημα Android Nougat.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons