Διαρροή των τεχνικών χαρακτηριστικών του επερχόμενου HTC Ocean

by Nikos Kaimakamis • On 03-04-2017 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το HTC Ocean είναι το νέο smartphone της ταϊβανέζικης εταιρείας, το οποίο και αναμένεται να κάνει σύντομα την εμφάνισή του. 

Το πλήρες όνομα του νέου smartphone θα είναι HTC U Ocean και οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής στο Διαδίκτυο το θέλουν να είναι εφοδιασμένο με μία οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών, σε ανάλυση WQHD, η οποία θα υποστηρίζει τεχνολογία HDR+, ενώ στο εσωτερικό του θα υπάρχει ένας επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 835. Η μνήμη RAM αναμένεται να είναι 4 ή 6 GB, ανάλογα με την έκδοση, ενώ και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα είναι είτε στα 64, είτε στα 128 GB.

H χωρητικότητα της μπαταρίας του θα είναι στα 3000 mAh, ενώ το κεντρικό πλήκτρο κάτω από την οθόνη θα έχει και έναν αισθητήρα αφής για την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων, εκτός από τη λειτουργία του ως home key. Το λειτουργικό σύστημα του επερχόμενου μοντέλου της HTC θα έχει την τελευταία έκδοση του mobile λειτουργικού συστήματος της Google, του Android 7.1 Nougat. H οθόνη του θα έχει επικάλυψη Gorilla Glass 5.

Ειδική προσοχή έχει δοθεί, σύμφωνα με το Android Headlines, στο κομμάτι του ήχου από το επερχόμενο HTC U Ocean, καθώς θα γίνεται λεπτομερής καταγραφή ήχου τόσο σε 3D Audio όσο και σε υψηλή πιστότητα, ανάλογα με τις προτιμήσεις του κατόχου του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons