Διαρροή τεχνικών στοιχείων για το μελλοντικό HTC One M10

by Nikos Kaimakamis • On 29-01-2016 • AT 1:55 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

HTC-One-M8

To HTC One M10 έχει την κωδική ονομασία Perfume και πρόσφατα έγιναν γνωστά σχεδόν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. 

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι σήμερα, το HTC One M10 θα είναι εφοδιασμένο με οθόνη διαγωνίου 5.1 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED, με ανάλυση QHD. Στη θέση του επεξεργαστή θα υπάρχει ο οχταπύρηνος Qualcomm Snapdragon 820, o οποίος θα συνδυάζεται με μνήμη RAM 4 GB. O εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα είναι 32 GB και θα δέχεται επέκταση micro SD.

Για τον τομέα του imaging, στο πίσω μέρος θα υπάρχει μία κάμερα 12 Megapixel, με τεχνολογία UltraPixel, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλες αναλύσεις, ενώ η selfie κάμερα στο εμπρός μέρος θα είναι στα 4 Megapixel και αναμένεται να έχει και εκείνη τεχνολογία UltraPixel. Στην μπροστινή κάμερα αναμένεται να υπάρχει επιπλέον και οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας.

Το αρνητικό, σύμφωνα με το Phone Arena, είναι ότι το HTC One M10 δεν θα έχει ηχεία Boomsound, στοιχείο που σημαίνει ότι θα προσφέρει υποδεέστερο ήχο σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της HTC. Στις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο δεν γίνεται καμία αναφορά στο σχεδιασμό του νέου μοντέλου της ταϊβανέζικης εταιρείας, αλλά μάλλον στον τομέα αυτό δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλες εκπλήξεις.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο 820 ειναι 4πυρηνος και οχι 8πυρηνος.

Top

Show Buttons
Hide Buttons