Διαρροή στοιχείων για το Xiaomi Max

by Nikos Kaimakamis • On 06-05-2016 • AT 12:31 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Xiaomi-Mi-Max

To Xiaomi Max εμφανίζεται σε σχετικές διαρροές στο Διαδίκτυο, όπου γίνεται αναλυτική αναφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του. 

Μπορεί να μην έχει παρουσιαστεί ακόμα επίσημα, αλλά το Xiaomi Max αποκαλύπτει πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά με τα οποία θα είναι προικισμένο. Έτσι, οι πρώτες πληροφορίες για το επερχόμενο smartphone της Xiaomi μιλούν για οθόνη διαγωνίου 6.4 ιντσών σε ανάλυση 1920×1080 pixels. Στη θέση του επεξεργαστή βρίσκουμε τον Qualcomm Snapdragon 650, ενώ θα υπάρχουν δύο διαφορετικές διαμορφώσεις του μοντέλου, ανάλογα με την μνήμη RAM.

Έτσι, το Xiaomi Max με τη μνήμη RAM των 2 GB θα έχει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16 GB, ενώ στη διαμόρφωση με τη μνήμη των 3 GB, το Xiaomi Max θα έχει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 GB. Σε όλες τις περιπτώσεις, το Xiaomi Max θα έχει κάμερα 16 Megapixel στο πίσω μέρος, θα είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας του θα είναι 4000 mAh.

Στην αρχή, αμέσως μετά την επίσημη παρουσίασή του, το Xiaomi Max θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην Κίνα, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν αργότερα και άλλες αγορές του κόσμου στις οποίες θα πωλείται. Η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η Xiaomi αναμένεται να είναι ελκυστική, κατά την προσφιλή της τακτική.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons