Διαρροή στοιχείων για τα επερχόμενα Samsung A series

by Nikos Kaimakamis • On 14-09-2016 • AT 9:32 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung-galaxy-a7

Τα Samsung A7 και Α3 είναι έτοιμα για την παρουσίαση τους, όπως αποκαλύπτεται μέσα από τις διαρροές των τεχνικών χαρακτηριστικών τους. 

Έτσι, το Samsung Galaxy A3 (2017) θα είναι ένα Android 6.0 Marshmallow smartphone, με οθόνη διαγωνίου 4.7 ιντσών, με οχταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.5 GHz, μνήμη RAM 2 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 8 GB. H πίσω κάμερα εκτιμάται ότι θα είναι στα 12 Megapixel, ενώ η μπροστινή θα είναι στα 7 Megapixel και δεν αποκλείεται να υποστηρίζει λήψη βίντεο ποιότητας 1080p.

To Samsung Galaxy A7 του 2017, αναμένεται να είναι ένα smartphone με λειτουργικό σύστημα Android Marshmallow, το οποίο θα έχει οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών, σε ανάλυση Full HD. Ο επεξεργαστής του αναμένεται να είναι οχταπλού πυρήνα, με χρονισμό στο 1.8 GHz. Το Phone Radar αναφέρει ότι θα είναι το Samsung Exynos 7 Octa 7870 SoC, το οποίο θα συνοδεύεται από μνήμη RAM στα 3 GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος εκτιμάται ότι θα είναι 32 GB.

Τόσο το Phone Radar, όσο και το GSM Arena αναφέρουν ότι το επερχόμενο Samsung Galaxy A7 θα είναι εξοπλισμένο με κάμερα 16 Megapixel στο εμπρός και το πίσω μέρος, στοιχείο που σημαίνει ότι θα μπορεί κανείς να τραβά πολύ καλές φωτογραφίες selfies μαζί του. Και τα δύο νέα μέλη της οικογένειας A Series της Samsung αναμένεται να κάνουν την επίσημη εμφάνισή τους μέσα στο 2017, ενώ δεν αποκλείεται να αναβαθμιστούν σε Android 7.0 Nougat λίγο μετά από την παρουσίασή τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons