Διαρροή όλων των χαρακτηριστικών του Galaxy A8 της Samsung

by Nikos Kaimakamis • On 02-07-2015 • AT 4:19 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

 

samsung-galaxy-a7

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy A8 διέρρευσαν σε όλο τους το… μεγαλείο με τις εντυπώσεις να τις κερδίζει ο νέος αισθητήρας των 16 Megapixel.

Ένα άλλο στοιχείο που κερδίζει τις εντυπώσεις στο επερχόμενο Samsung Galaxy A8 είναι το γεγονός ότι το προφίλ της συσκευής θα είναι εξαιρετικά λεπτό, μιας και δεν πρόκειται να ξεπερνά σε πάχος τα 5,9 χιλιοστά. Η κάμερα, εκτός από τον αισθητήρα των 16 Megapixel, θα έχει δυνατότητα HDR, με φακό f/1.9. Ο αισθητήρας αναγκάζεται να χωρέσει σε πολύ περιορισμένες διαστάσεις, επομένως έχει μικρότερο μέγεθος pixel, στο 1,0 μm, σύμφωνα με το GSM Arena.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy A8, έχουμε μία οθόνη διαγωνίου 5,7 ιντσών, ανάλυσης 1920×1080 pixels, με τεχνολογία Super AMOLED, με τη θέση του επεξεργαστή να ανήκει στον Qualcomm Snapdragon 615, ο οποίος έχει 4 πυρήνες ARM Cortex A53, χρονισμένους στο 1,7 GHz και άλλους τέσσερις πυρήνες Cortex A53 χρονισμένους στο 1 GHz. Τα γραφικά αναλαμβάνει ένα chip Adreno 405.

Η μνήμη RAM είναι 2 GB, ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι στα 16 GB, ενώ στο εμπρός μέρος της συσκευής υπάρχει μία κάμερα 5 Megapixel. Παρόλο το λεπτό προφίλ του πλαισίου της συσκευής, θα υπάρχει μία μπαταρία συνολικής χωρητικότητας 3050 mAh, που υπόσχεται αρκετά ικανοποιητική αυτονομία στο νέο Samsung Galaxy A8.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons