Διαρροή για το Microsoft Lumia 435

by Nikos Kaimakamis • On 15-12-2014 • AT 5:22 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

lumia 435

Στο πλαίσιο της διαδικασίας έγκρισης από το FCC στις ΗΠΑ έγιναν γνωστές κάποιες λεπτομέρειες αναφορικά με το επερχόμενο Microsoft Lumia 435. 

Πρόκειται για ένα entry level smartphone, το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 4 ιντσών, ανάλυσης 480×800 pixels, 235 ppi, με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 200, ο οποίος θα συνοδεύεται από κάμερα 5 Megapixel στο πίσω μέρος. Οι διαστάσεις της συσκευής θα είναι 118,1x 64,7 χιλιοστά, στοιχείο που μας δείχνει ότι οι εξωτερικές του διαστάσεις δεν θα διαφέρουν από εκείνες του Nokia Lumia 520.

Σύμφωνα με το Phone Arena, το νέο μοντέλο αναμένεται να ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην Ινδία, σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή και πρόκειται να γίνει μία από τις πρώτες Windows Phone συσκευές που θα ανταγωνιστούν τις προτάσεις με το Android One.  Με βάση τις πληροφορίες που έρχονται από την αίτηση άδειας από την FCC, το Microsoft Lumia 435 θα είναι εξοπλισμένο με τη δική του μπαταρία, αγνώστων λοιπών στοιχείων χωρητικότητας, η οποία θα διατίθεται αποκλειστικά με το εν λόγω smartphone.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, η μία εκ των οποίων θα έχει διπλή θύρα για τις κάρτες SIM, για να μπορεί κανείς να το χρησιμοποιεί με δύο διαφορετικές συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει η συσκευή στην αγορά.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons