Διαρροή για το HTC Desire 830

by Nikos Kaimakamis • On 29-04-2016 • AT 10:16 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

htc desire 830 front

To HTC Desire 830 έκανε την εμφάνισή του σε μια διαρροή εικόνων hands on με τον σχεδιασμό του να μην είναι κάτι ιδιαίτερο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το HTC Desire 830 αναμένεται να ενταχθεί στην κατηγορία των mid range συσκευών από την άποψη των τεχνικών χαρακτηριστικών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες για εκείνο που έχουν διαρρεύσει μαζί με τις εικόνες του, πρόκειται για ένα μοντέλο με οθόνη διαγωνίου 5,46 ιντσών, με ανάλυση Full HD. O επεξεργαστής του αναμένεται να είναι ένας MediaTek MT6753, ο οποίος θα είναι χρονισμένος στο 1.3 GHz. H μνήμη RAM θα είναι στα 3 GB.

htc desire 830 back

O εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος θα είναι στα 32 GB με τη δυνατότητα επέκτασης με τη βοήθεια καρτών micro SD. Για την κάμερα στο εμπρός και το πίσω μέρος του HTC Desire 830 δεν έχουν γίνει γνωστές κάποιες πληροφορίες μέχρι στιγμής. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για το πλαίσιο της συσκευής θα είναι κατά βάση το πλαστικό, με κάποιες γυαλιστερές λεπτομέρειες.

Στη βάση της συσκευής εμφανίζεται στις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει να υπάρχει μία θύρα micro USB αντί για USB Type C. Είναι άγνωστο ακόμα το ποια θα είναι η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η HTC για το νέο της μοντέλο και πότε θα το κυκλοφορήσει στην αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons