Διαρροή φωτογραφιών του Sony Xperia Z4

by Nikos Kaimakamis • On 17-03-2015 • AT 5:45 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Sony-Xperia-Z4-non-final-renders

To Sony Xperia Z4 αποκαλύπτει σε μια διαρροή στο Διαδίκτυο όλες τις πλευρές του, ολοκληρώνοντας την εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής για τη συσκευή.

Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο και οι οποίες εκτιμάται ότι προέρχονται απευθείας από την Sony φαίνεται ολόκληρη η συσκευή, ενώ φαίνεται ότι η σχεδιαστική φιλοσοφία της Sony παραμένει η ίδια. Οι διαστάσεις του Sony Xperia Z4 θα είναι 146.3×71.9×7.2 χιλιοστά, ενώ η οθόνη αναμένεται να έχει διαγώνιο 5,2 ιντσών, χωρίς να είναι σαφές εάν η ανάλυσή της θα είναι Full HD ή στα 1440×2560 pixels.

Στο εσωτερικό του αναμένεται να έχει τον οχταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810, με μνήμη RAM είτε στα 3, είτε στα 4 GB. Το λειτουργικό του σύστημα, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι θα είναι το Android 5.0.2 Lollipop, ενώ η πίσω κάμερα αναμένεται να έχει αισθητήρα 20,7 Megapixel. Ο αισθητήρας του Sony Xperia Z4 για την κάμερα θα είναι ο νέος ΙΜΧ230 της Sony.

Δεν έχει αποκαλυφθεί καμία πληροφορία για την χωρητικότητα της μπαταρίας του Sony Xperia Z4, αλλά πιθανότατα έχει δοθεί όλη η απαιτούμενη προσοχή και σε αυτόν τον τομέα, έτσι ώστε να είναι ικανοποιητική η αυτονομία του. Το νέο μοντέλο που θα γίνει η ναυαρχίδα των Android smartphones της Sony αναμένεται να κάνει την έναρξη της εμπορικής του πορείας από το φετινό καλοκαίρι και έπειτα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons