Διαρροή φωτογραφιών του HTC Smartwatch

by Nikos Kaimakamis • On 11-10-2016 • AT 10:15 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

htc-smartwatch-concept

To smartwatch που ετοιμάζεται να παρουσιάσει η HTC κάνει την εμφάνισή του στο Διαδίκτυο σε φωτογραφίες, χωρίς να αναφέρεται κάποια ημερομηνία λανσαρίσματος.

Ένα στοιχείο που έχει προκύψει από τις σχετικές πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο είναι ότι το κωδικό όνομα του smartwatch της HTC είναι Halfbeak, ενώ η ταϊβανέζικη εταιρεία χρησιμοποιεί το λογότυπο Under Armour, πράγμα που δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι το επερχόμενο smartwatch θα είναι ένα fitness gadget με λειτουργίες μέτρησης καρδιακού παλμού, ενώ θα φορά λουράκι από καουτσούκ.

htc-halfbeak-2

Η φήμη για την παρουσίαση ενός smartwatch από την HTC υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια, από το 2013 για την ακρίβεια, αλλά ολοένα κάποιος παράγοντας ήταν ικανός να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της εταιρείας να μπει και εκείνη με το δικό της μοντέλο στην αγορά των smartwatches.

htc-halfbeak-3

Όλα δείχνουν ότι το 2016 ή και οι αρχές του 2017 θα είναι η χρονιά που η HTC θα επιχειρήσει να ανταγωνιστεί τους άλλους κατασκευαστές με τη δική της πρόταση.

htc-halfbeak-4

Η επιλογή του λειτουργικού συστήματος για το smartwatch της HTC θεωρείται δεδομένη από τους αναλυτές, με το Android Wear στην τελευταία έκδοσή του. Εάν βασιστούμε στις διαρροές που είδαν το φως της διαδικτυακής δημοσιότητας, το smartwatch της HTC θα έχει στρογγυλή κάσα, με ανάλυση οθόνης τα 360×360 pixels.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons