Διαρροή φωτογραφιών του HTC One X9

by Nikos Kaimakamis • On 17-12-2015 • AT 12:07 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

htc one x9

To HTC One X9 κάνει την εμφάνισή του σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που διέρρευσαν πρόσφατα σε ένα κινέζικο blog.

Το HTC One X9 εκτιμάται ότι θα έχει ενδιαφέροντα specs, με την οθόνη του να έχει διαγώνιο 5.5 ιντσών, σε ανάλυση Full HD, ενώ ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του θα είναι οκταπλού πυρήνα, χρονισμένος στα 2.2 GHz, με μνήμη RAM στα 2 GB. O εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι στα 16 GB, με δυνατότητα επέκτασης, ικανός να δεχτεί έως και 1 ΤΒ εξτρά αποθηκευτικού χώρου.

HTC-One-X9-02

Στο πίσω μέρος της συσκευής θα υπάρχει μία κάμερα 13 Megapixel, ενώ στο μπροστινό κομμάτι η κάμερα θα είναι στα 4 ή τα 5 Megapixel. Ενδέχεται να υπάρχει και μία ακόμα παραλλαγή με μνήμη RAM στα 3 GB, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας του θα είναι στα 3000 mAh. Το λειτουργικό σύστημα θα είναι Android, ενώ από τις εικόνες που έχουν διαρρεύσει φαίνεται ότι θα υπάρχουν ηχεία Boomsound και μεταλλικό πλαίσιο.

HTC-One-X9-03

Ο σχεδιασμός του HTC One X9, τουλάχιστον όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στο κινέζικο blog, είναι αρκετά όμορφος και κάνουν το νέο μοντέλο της HTC να μην περνά απαρατήρητο. Η HTC φαίνεται να επενδύει στο μοντέλο αυτό, καθώς θέλει διακαώς να δει τις πωλήσεις της να παίρνουν την ανιούσα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons