Διαρροή φωτογραφίας του BlackBerry Venice

by Nikos Kaimakamis • On 06-07-2015 • AT 11:29 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

blackberry-passport

Πρόσφατα αναφερθήκαμε στο BlackBerry Venice, το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι ένα από τα νέα smartphones της καναδικής εταιρείας με λειτουργικό Android. 

To BlackBerry Venice εκτιμάται ότι θα γίνει διαθέσιμο τον Νοέμβριο και θα διανεμηθεί μέσα από το δίκτυο της AT&T στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Θεωρείται δεδομένο από το @evleaks, από το οποίο προέρχονται όλες οι διαρροές για την επερχόμενη συσκευή, ότι το BlackBerry Venice θα είναι ένα slider με φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY στο κάτω μέρος. Πρόσφατα, διέρρευσε μία ακόμα φωτογραφία που δείχνει πώς θα είναι ο σχεδιασμός της συσκευής.

blackberry venice

Η οθόνη του εκτιμάται ότι θα έχει διαγώνιο 5.4 ίντσες και θα έχει ανάλυση QHD. H κάμερα στο πίσω μέρος θα είναι με φακό 16 Megapixel, ενώ στο μπροστινό μέρος θα υπάρχει μία κάμερα 5 Megapixel για τις selfies. O επεξεργαστής του θα έχει έξι πυρήνες και θα είναι ο Qualcomm Snapdragon 808 με μνήμη RAM 3 GB.

Στην φωτογραφία που διέρρευσε πρόσφατα φαίνεται ακόμα ένα στοιχείο που κεντρίζει το ενδιαφέρον για το BlackBerry Venice είναι το γεγονός ότι η οθόνη του είναι κυρτή στο πλάι. Από ό,τι φαίνεται δεν θα χρησιμοποιεί εκείνο το κομμάτι της οθόνης για ειδοποιήσεις ή κάποιο άλλο στοιχείο του μενού. Το σίγουρο είναι ότι το λειτουργικό σύστημα του BlackBerry Venice θα είναι το Android.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons