Νέα διαρροή εικόνων των Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus

by Nikos Kaimakamis • On 09-02-2017 • AT 12:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Εικόνες που έκαναν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο δείχνουν το Samsung Galaxy S8 πλάι στο S8 Plus.

Τα renders που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο έχουν πολύ καλή ευκρίνεια και δείχνουν με αρκετή λεπτομέρεια το σχεδιασμό τόσο του Samsung Galaxy S8 όσο και του S8 Plus, το οποίο θα είναι παρόμοιο σε τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά θα έχει μεγαλύτερη διαγώνιο στην οθόνη του. Και στα δύο νέα, επερχόμενα μοντέλα της Samsung, η οθόνη εμφανίζεται να είναι κυρτή στις άκρες, ενώ ο σχεδιασμός του θα είναι παρόμοιος και δεν φαίνεται να υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.

Ένα πρώτο συμπέρασμα που προκύπτει από τις εικόνες αυτές είναι ότι η Samsung επιλέγει έναν ασφαλή σχεδιαστικό δρόμο, χωρίς να διαφοροποιείται σε σχέση με το Galaxy S7, αλλά και το Galaxy Note 7, προσπαθώντας να παρουσιάσει δύο προτάσεις που να αντικαθιστούν και τα δύο μοντέλα, καθώς το Galaxy S8 Plus θα έρθει να συμπληρώσει ένα κενό που έχει αφήσει η κορεάτικη εταιρεία στο κομμάτι των phablets, μετά από την απόσυρση του Galaxy Note 7 από την αγορά.

Η διαγώνιος της οθόνης του Samsung Galaxy S8 θα είναι στις 5,7 ίντσες, ενώ εκείνη του Galaxy S8 Plus αναμένεται να είναι στις 6,1 ίντσες, ενώ και τα δύο θα έχουν λειτουργικό σύστημα Android 7.1.1.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons