Διαρροή εικόνων του Meizu Pro 6

by Nikos Kaimakamis • On 22-03-2016 • AT 12:37 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Meizu-PRO-6-leak_66

To Meizu Pro 6 κάνει την εμφάνισή του σε νέες εικόνες στο Διαδίκτυο, ενώ το smartphone αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2016.

Από τις νέες φωτογραφίες για το Meizu Pro 6 φαίνεται πως θα έχει μία μονή κεραία στο πίσω μέρος της συσκευής, ενώ υπάρχουν ομοιότητες στο σχεδιασμό με τα μοντέλα MX5 και Pro 5. Στο μπροστινό μέρος, η οθόνη εμφανίζεται να είναι ελαφρώς κυρτή. Κάτω από την οθόνη υπάρχει ένα φυσικό πλήκτρο κεντρικού χειρισμού, με την κάμερα και το LED flash τοποθετημένα στο πίσω μέρος.

Το πλαίσιο φαίνεται πως θα είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από μέταλλο, ενώ στο πλάι δεν εμφανίζονται κάποια φυσικά πλήκτρα χειρισμού. Στο εσωτερικό του Meizu Pro 6 αναμένεται να βρούμε τον δεκαπύρηνο επεξεργαστή Helio X20 στα 64 bit, ενώ η οθόνη του θα υποστηρίζει αναλύσεις Full HD. Δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της επερχόμενης συσκευής από την Meizu, αλλά όλα δείχνουν ότι οι αποκαλύψεις και η σχετική φημολογία για το Pro 6 δεν θα σταματήσουν εδώ.

Το σίγουρο είναι ότι για ακόμα μια φορά, η Meizu θα εφοδιάσει το Pro 6 με αρκετή τεχνολογία, ενώ η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει για αυτό, τουλάχιστον στην κινέζικη αγορά θα είναι επιθετική.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons