Διαρροή εικόνων από το user interface του Samsung Galaxy S8

by Nikos Kaimakamis • On 14-03-2017 • AT 12:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Όπως ήταν αναμενόμενο, όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία παρουσίασης του Samsung Galaxy S8 πληθαίνουν οι διαρροές και οι φήμες για αυτό. 

Η πρόσφατη διαρροή δείχνει το user interface του Samsung Galaxy S8, ενώ σύμφωνα με όλες τις πηγές ίδια θα είναι και η εικόνα στο μενού του Samsung Galaxy S8 Plus. To interface του Samsung Galaxy S8 δείχνει αρκετά “φρέσκο” και νεανικό στις εικόνες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο, με το interface να μην ονομάζεται πλέον TouchWiz, αλλά Samsung Experience. Εκτιμάται ότι θα είναι απλούστερο στη χρήση, με επανασχεδιασμένα εικονίδια για τις εφαρμογές και άμεση απόκριση στις εντολές του χρήστη.

Πίσω από το νέο interface του Samsung Galaxy S8 και S8 Plus θα είναι το λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat της Google, το οποίο θεωρείται δεδομένο ότι θα δεχτεί αρκετές αναβαθμίσεις στη νέα ναυαρχίδα της κορεάτικης εταιρείας. Η φιλοσοφία της Samsung είναι το νέο της μοντέλο, στο οποίο -σημειωτέον- ποντάρει πάρα πολλά, να έχει ένα όσο το δυνατόν πιο “καθαρό” interface, έτσι ώστε να είναι απλή η συμβίωση μαζί του, ακόμα και για τον άπειρο χρήστη που δεν έχει ξαναπιάσει στα χέρια του ένα high end smartphone.

Η αναμονή μέχρι τις 29 Μαρτίου δεν είναι μεγάλη, καθώς τότε θα αποκαλυφθούν τα πάντα σχετικά με το νέο μοντέλο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons