Διαρροή εικόνων του Motorola Moto Z

by Nikos Kaimakamis • On 06-06-2016 • AT 4:52 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

moto-x

To Motorola Moto Z και τα StyleMods αποσπώμενα μέρη του εμφανίζονται σε μία φωτογραφία που διέρρευσε στο Διαδίκτυο. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει την εμφάνισή της στο Διαδίκτυο μία φωτογραφία του Motorola Moto Z και αυτό που επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά είναι το γεγονός ότι ο φακός στο πίσω μέρος της συσκευής είναι μεγάλων διαστάσεων, στοιχείο που πιστοποιεί ότι η Motorola δίνει έμφαση στο κομμάτι του imaging.

Ένα άλλο στοιχείο που φαίνεται από τις φωτογραφίες του Moto Z που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο είναι ότι υπάρχουν τα αποσπώμενα καλύμματα StyleMods. Θα μπορεί κανείς να αλλάζει την πίσω εμφάνιση του Motorola Moto Z, ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Για την αλλαγή των δυνατοτήτων του Motorola Moto Z, θα μπορεί κανείς να προσαρμόζει τα MotoMods, που θα ακολουθούν μία παρόμοια λογική με τα εναλλακτικά αξεσουάρ που μπορεί να προσαρμόσει κανείς στο LG G5.

StyleMods motorola moto z

Το Motorola Moto Z αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στις 9 Ιουνίου, επομένως θα γίνουν σύντομα γνωστά όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά του, μαζί με τις τεχνικές λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό του. Μέχρι στιγμής, πάντως, έχει γίνει γνωστό ότι θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη τεχνολογίας AMOLED.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons