Διαρροή εικόνων από τα Windows 10 Mobile

by Nikos Kaimakamis • On 08-06-2015 • AT 4:59 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

windows-10-preview-lumia-830

Μπορεί να απέχουμε ακόμα από την επίσημη παρουσίαση των Windows 10 Mobile, αλλά είδαν το φως της δημοσιότητας μερικά νέα screenshots.

Τα στιγμιότυπα οθόνης για το Windows 10 Mobile προέρχονται από το πρόγραμμα Windows Insider και την εκδοχή 101134 του λειτουργικού συστήματος στην δοκιμαστική εκδοχή του. Το Windows Central παρουσιάζει τις εικόνες που εμφανίστηκαν σε διάφορα websites και δείχνουν τόσο το νέο browser Microsoft Edge, όπως θα εμφανίζεται στις οθόνες των κινητών με το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

windows-10-135-5

Στις εικόνες από το Windows 10 Mobile εμφανίζεται η δυνατότητα που έχει ο παλαιότερα γνωστός ως Spartan browser να κάνει pin σε συγκεκριμένα sites στην αρχική οθόνη. Παράλληλα, εμφανίζεται το dark theme τόσο στον Edge browser όσο και στο Windows Store. Στις εικόνες εμφανίζεται η Cortana, που είναι ενσωματωμένη στο νέο user interface, ενώ το μενού “κινητή τηλεφωνία και SIM” έχει πλέον αλλάξει σε cellular.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι, ενώ έχει ήδη καθοριστεί με πλήρη επισημότητα από την Microsoft, ότι το νέο λειτουργικό σύστημα για τα PC, το Windows 10, θα είναι διαθέσιμο από τις 29 Ιουλίου και έπειτα, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε θα διατεθούν τα Windows 10 Mobile στις φορητές συσκευές. Αυτό αναμένεται να συμβεί κάποια στιγμή αργότερα, μέσα στο έτος.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons