Διαρροή εικόνας θήκης του επερχόμενου Samsung Galaxy S8

by Nikos Kaimakamis • On 13-01-2017 • AT 11:08 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μία ιδέα για το σχεδιασμό του Samsung Galaxy S8 προσφέρει η εικόνα της θήκης του που έχει διαρρεύσει στο Διαδίκτυο. 

Ένα από τα πρώτα συμπεράσματα για το Samsung Galaxy S8 μέσα από την εικόνα της θήκης του είναι ότι θα υπάρχει το βύσμα των 3,5 χιλιοστών για τα ακουστικά, παρόλο που είχε απασχολήσει τον ειδικό Τύπο η φημολογία για το εάν η Samsung θα το διατηρήσει ή όχι. Ένα άλλο στοιχείο του σχεδιασμού του Samsung Galaxy S8 που αποκαλύπτεται είναι ότι θα υπάρχει θύρα USB Type C, κάτι αναμενόμενο, δεδομένου ότι έχουμε να κάνουμε με τη ναυαρχίδα της κορεάτικης εταιρείας.

Στο αριστερό μέρος θα υπάρχουν τρεις διαφορετικά πλήκτρα, τα οποία θα έχουν να κάνουν με το χειρισμό της έντασης του ήχου και την ενεργοποίηση της συσκευής. Η θύρα USB Type C αναμένεται να βρίσκεται στο κάτω μέρος του πλαισίου. Είναι νωρίς ακόμα για να μπορέσει κανείς να πει με βεβαιότητα το ότι αυτή θα είναι η τελική εικόνα του Samsung Galaxy S8, καθώς πολλές φορές εμφανίζονται εικόνες από τους κατασκευαστές θηκών με βάση τις φήμες που επικρατούν για ένα επερχόμενο μοντέλο υψηλού ενδιαφέροντος.

Το σίγουρο είναι ότι με το Galaxy S8, η Samsung δεν θα κάνει σχεδιαστικούς πειραματισμούς, καθώς ποντάρει πολλά στη νέα της ναυαρχίδα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons