Διαρροή δείχνει το σχεδιασμό του iPhone 7

by Nikos Kaimakamis • On 10-05-2016 • AT 11:27 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iPhone-6S-02

Μια εικόνα που έκανε την εμφάνισή της στο Διαδίκτυο δείχνει ότι η σχεδιαστική φιλοσοφία του iPhone 7 δεν θα είναι διαφορετική από τα προηγούμενα μοντέλα. 

Πολλοί ήταν εκείνοι οι φίλοι της Apple που πίστευαν ότι το iPhone 7 θα είναι σημαντικά διαφοροποιημένο σε σχεδίαση σε σχέση με το iPhone 6S, αλλά τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι θα απογοητευτούν, καθώς η Apple δεν μοιάζει να είναι διατεθειμένη να κάνει κάποια σημαντική στροφή στο σχεδιασμό. Πληροφορίες που προέρχονται από ένα γαλλικό site μιλούν για διαστάσεις 138,30×67,12 χιλιοστά για το iPhone 7, χωρίς να γίνεται κάποια αναφορά στο πάχος της συσκευής.

iphone 7 back

Ένα άλλο στοιχείο που σημειώνεται είναι ότι το πίσω μέρος του πλαισίου θα είναι μεταλλικό. Διαφοροποιήσεις σε σχέση με το iPhone 6S θα υπάρχουν σε ορισμένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, αλλά η συνολική εικόνα του iPhone 7 δεν αναμένεται να είναι αλλαγμένη. Το απλό μοντέλο iPhone 7 δεν εμφανίζεται στις διαρροές να έχει διπλή κάμερα, κάτι που δεν αποκλείεται να ισχύει για το iPhone 7 Plus, το οποίο και θα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις, άρα και περισσότερο χώρο στο πίσω μέρος.

Όλα δείχνουν ότι η Apple δεν θέλει να εγκαταλείψει την ξεκάθαρη σχεδιαστική ταυτότητα των smartphones της, επεμβαίνοντας μόνο σε ορισμένα στοιχεία και όχι επανασχεδιάζοντας το σύνολο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons