Διαρροές τεχνικών στοιχείων του Xiaomi Mi Note 2 Pro

by Nikos Kaimakamis • On 15-07-2016 • AT 9:29 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Xiaomi-Mi-Note-2

Ήταν δεδομένο ότι το Xiaomi Mi Note 2 Pro θα είχε high end χαρακτηριστικά, αλλά οι τελευταίες διαρροές το επιβεβαιώνουν. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τα αναφέρει αναλυτικά το GSM Arena, το Xiaomi Mi Note 2 Pro θα έχει μία οθόνη τεχνολογίας AMOLED με διαγώνιο 5,5 ιντσών και ανάλυση Full HD. Στη θέση του επεξεργαστή θα υπάρχει ο Qualcomm Snapdragon 821, ο οποίος μάλιστα εκτιμάται ότι θα συνοδεύεται από μνήμη RAM 6 GB. H πίσω κάμερα του Xiaomi Mi Note 2 Pro αναμένεται να είναι στα 12 Megapixel με έκθεση f/2.0. Στα θετικά στοιχεία της συσκευής θα πρέπει να συνυπολογιστεί και η πληροφορία που μιλά για μπαταρία συνολικής χωρητικότητας 3.700 mAh.

O εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του Xiaomi Mi Note 2 Pro αναμένεται να είναι 64 έως και 128 GB, ενώ η τεχνολογία της εσωτερικής μνήμης θα είναι UFS, για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων. Αναμένεται να υπάρχει και μία έκδοση με μνήμη RAM 4 GB, η οποία θα έχει πιο προσιτό χαρακτήρα. Το Xiaomi Mi Note 2 Pro εκτιμάται ότι θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του κατά τη διάρκεια του δευτέρου μισού του Αυγούστου, με σύστημα οπτικής σταθεροποίησης στην μπροστινή κάμερα και αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο εμπρός μέρος.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons