Διαρροές στα… κόκκινα για το επερχόμενο HTC U11

by Nikos Kaimakamis • On 08-05-2017 • AT 11:45 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Στα κόκκινα ντύνεται το HTC U11, το επερχόμενο smartphone της ταϊβανέζικης εταιρείας, το οποίο πρωταγωνιστεί σε νέες διαρροές στο Διαδίκτυο

Το HTC U11 κάνει την εμφάνισή του σε νέες φωτογραφίες στο Internet, φωτογραφημένο από διαφορετικές γωνίες σε έντονο κόκκινο χρώμα, το οποίο και θα είναι ένα από εκείνα στα οποία θα διατίθεται το νέο μοντέλο. Η επίσημη ημερομηνία παρουσίασης του HTC U11 είναι η 16η Μαΐου, ενώ όλα δείχνουν ότι δεν πρέπει να αναμένουμε κάποια μεγάλη ανατροπή στο σχεδιασμό της νέας ναυαρχίδας της HTC. Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το HTC U11 αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με μία οθόνη 5.5 ιντσών, με οχταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835 και μνήμη RAM είτε στα 4 είτε στα 6 GB.

O εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του HTC U11 θα είναι είτε 64, είτε 128 GB, η χωρητικότητα της μπαταρίας 3000 mAh, ενώ στο πίσω μέρος η κάμερα θα είναι 12 Megapixel και στο μπροστινό η κάμερα θα είναι στα 16 Megapixel. Η δεξιά πλευρά του επερχόμενου smartphone έχει κάποια κουμπιά χειρισμού, όπως είναι το Volume, αλλά η αριστερή πλευρά αναμένεται να είναι ευαίσθητη στην αφή και να μπορεί να ανταποκριθεί στον χειρισμό με την αφή.

Στις εικόνες που διαρρέουν το HTC U11 φαίνεται να έχει πολύ περιορισμένο πλαίσιο γύρω από την οθόνη.

 

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons