Διαρροές και φήμες για το Xiaomi Mi Note 2

by Nikos Kaimakamis • On 21-10-2016 • AT 12:41 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

xiaomi-mi-note-2

Στις 25 Οκτωβρίου αναμένεται να παρουσιαστεί το Xiaomi Mi Note 2, αλλά ήδη έχουν αποκαλυφθεί αρκετές πληροφορίες για αυτό. 

Ένα από τα βασικά στοιχεία του σχεδιασμού του Xiaomi Mi Note 2 θα είναι η οθόνη του που θα είναι κυρτή και στις δύο πλευρές της, ενώ αναφορικά με τα τεχνικά της χαρακτηριστικά σημειώνεται ότι η οθόνη του είναι τεχνολογίας Super AMOLED, με διαγώνιο 5.7 ιντσών, με τεχνολογία Force Touch και ανάλυση 1440×2560 pixels. Ο επεξεργαστής είναι τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon 821, με Adreno 530 GPU. H μνήμη RAM θα είναι στα 4 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος αναμένεται να είναι στα 64 GB.

Σύμφωνα με το Phone Arena, θα υπάρχει και μία ακόμα έκδοση του Xiaomi Mi Note 2, με μνήμη RAM 6 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που θα φτάνει στα 128 GB. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του εκτιμάται ότι θα είναι στα 4100 mAh. H κάμερα έχει διπλό φακό, με τον έναν να είναι στα 23 Megapixel και ο άλλος να είναι στα 12 Megapixel. Και στις δύο περιπτώσεις, έχουμε να κάνουμε με αισθητήρες που προμηθεύει η Sony. H μπροστινή κάμερα εκτιμάται ότι θα είναι στα 8 Megapixel.

Μερικές φωτογραφίες που αποκαλύφθηκαν στο Διαδίκτυο, δίνουν μια εικόνα για το πώς θα είναι ο σχεδιασμός της συσκευής. Η τιμή του εκτιμάται ότι θα είναι χαμηλότερη από τα 450 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons