Διαρροή φωτογραφιών για το ZTE Nubia Z11

by Nikos Kaimakamis • On 24-11-2015 • AT 11:43 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

zte-nubia-z11

Φωτογραφίες του επερχόμενου ZTE Nubia Z11 έκαναν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο, όπου φαίνεται ότι δεν υπάρχουν περιθώρια μεταξύ οθόνης και πλαισίου. 

Η οθόνη που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψης του ZTE Nubia Z11 έχει διαγώνιο 5,2 ιντσών και είναι ελαφρώς κυρτή στα πλαϊνά, θυμίζοντας λιγάκι σε αυτό τον τομέα το Samsung Galaxy S6 Edge. Οι πρώτες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά μιλούν για μνήμη RAM στα 4 GB, τον Qualcomm Snapdragon 820 στη θέση του επεξεργαστή και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που θα φτάνει στα 128 GB.

zte-nubia-z11

H μπροστινή του κάμερα θα είναι στα 13 Megapixel, ενώ η πίσω θα έχει αισθητήρα 20,7 Megapixel. Από το ZTE Numbia Z11 δεν θα λείπει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android 6.0 Marshmallow, καθιστώντας το ZTE Nubia Z11 μία από τις πρώτες κινέζικες συσκευές που θα το έχουν προεγκατεστημένο, ενώ η ZTE θα έχει και τη δική της ROM για διαφοροποίηση στο θέμα του interface.

To ZTE Nubia Z11 αναμένεται να κάνει την επίσημη εμπορική του εμφάνιση το α’ τρίμηνο του 2016, χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία ακόμα. Η κινέζικη αντεπίθεση στο χώρο των high end Android smartphones φαίνεται να κρατά καλά ακόμα με όλες τις νέες προτάσεις που ετοιμάζουν οι κατασκευαστές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons