Διαρροές για το Xiaomi Mi 5S λίγο πριν την παρουσίαση του

by Nikos Kaimakamis • On 26-09-2016 • AT 1:49 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

xiaomi-mi-5s

Η προγραμματισμένη παρουσίαση του Xiaomi Mi 5S είναι στις 29 Σεπτεμβρίου, αλλά οι διαρροές αποκαλύπτουν ήδη σχεδόν τα πάντα για αυτό. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής, η Xiaomi ετοιμάζεται να παρουσιάσει τόσο το Xiaomi Mi 5S όσο και το Xiaomi Mi 5S Plus, το οποίο και θα έχει μεγαλύτερη οθόνη. Τα δύο νέα smartphones της Xiaomi εμφανίζονται σε φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο, ενώ γίνεται αναφορά και στα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Έτσι, και στις δύο περιπτώσεις αναμένεται να έχουμε τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 821, ενώ η μνήμη RAM λέγεται ότι θα είναι στα 6 GB.

Στην περίπτωση του Xiaomi Mi 5S Plus το Android Headlines αναφέρει ότι θα υπάρχει εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος στα 256 GB. Στις εικόνες που έχουν διαρρεύσει σε διάφορες πηγές του Διαδικτύου, το Xiaomi Mi 5S και στις δύο εκδοχές του, εμφανίζεται να έχει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, χωρίς, όμως, να γίνεται αναφορά στα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Το άλλο στοιχείο που γίνεται εμφανές από τις φωτογραφίες είναι η ύπαρξη ενός ultrasonic αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Qualcomm Sense ID κάτω από την οθόνη, στη θέση του κεντρικού πλήκτρου του μενού, ενώ το πλαίσιο των νέων μοντέλων της Xiaomi αναμένεται να είναι μεταλλικό.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons