Διαρροές για το σχεδιασμό του LG G5

by Nikos Kaimakamis • On 19-01-2016 • AT 1:41 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

smartphone-lifestyle

Ένα διάγραμμα που διέρρευσε για το LG G5 δείχνει το σχεδιασμό του, λίγο καιρό προτού να αποκαλυφθεί επίσημα στο πλαίσιο του MWC. 

Σύμφωνα με το σχέδιο που διέρρευσε, φαίνεται ότι το LG G5 θα έχει κυρτό σχεδιασμό στο πίσω μέρος. Ένα άλλο στοιχείο που γίνεται εμφανές είναι η απουσία των πίσω κουμπιών που υπήρχαν σε προηγούμενες Android ναυαρχίδες της LG, καθώς το LG G5 φαίνεται να εγκαταλείπει πλέον αυτή την πρακτική.

Κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει την δική της Android ναυαρχίδα, το Galaxy S7, με την LG να επιθυμεί να την ανταγωνιστεί με το G5. Το νέο μοντέλο της LG θα έχει μεταλλικό σχεδιασμό, ενώ οι διαστάσεις του υπολογίζονται στα 149.4×73.9×8.2 χιλιοστά.

lg-g5-android-authority

Άλλες φήμες θέλουν το LG G5 να έχει οθόνη διαγωνίου 5.6 ιντσών και ανάλυσης QHD, ενώ γίνεται λόγος και για επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, μαζί με selfie camera στο μπροστινό μέρος που θα έχει αισθητήρα 8 Megapixel. Τα πλαϊνά της οθόνης του επερχόμενου LG G5 εκτιμάται ότι θα είναι πολύ λεπτά επίσης, δημιουργώντας ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.

Σε λίγο καιρό θα λυθούν όλες οι απορίες μας για το LG G5, καθώς δεν απέχουμε πολύ καιρό από το MWC 2016 στη Βαρκελώνη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons