Διαρροές για το Sony Xperia Z4 tablet

by Nikos Kaimakamis • On 25-02-2015 • AT 5:45 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

xperia tablet

Προτού να ανοίξει τις πύλες το το MWC 2015, μέσα από μία διαφήμιση στο Xperia Lounge, αποκαλύφθηκαν κάποια στοιχεία για το Sony Xperia Z4 tablet.

Το στοιχείο που αποκαλύπτεται αρχικά είναι ότι το νέο tablet θα έχει πολύ λεπτό design και μία οθόνη ανάλυσης 2Κ, η οποία αναμένεται να κερδίζει τις εντυπώσεις. Στα επιπρόσθετα στοιχεία που θα το χαρακτηρίζουν συγκαταλαγέται η πολύ καλή αυτονομία, μαζί με την προσθήκη ενός πολύ γρήγορου επεξεργαστή νέας γενιάς. Σύμφωνα με τα όσα μας μεταφέρει το Android Headlines είναι σχεδόν σίγουρο ότι στη θέση του επεξεργαστή θα δούμε τον Qualcomm Snapdragon 810.

To Xperia Blog από την μεριά του αναφέρει ότι το σχεδιο του νέου tablet θα θυμίζει εκείνο του Xperia Z3 Tablet Compact, ενώ εδώ, εκτός από την ανάλυση 2K στην οθόνη, θα έχουμε και διαφορά ως προς τη διαγώνιο της οθόνης, η οποία αναμένεται να είναι στις 10 ίντσες.

Δεν γίνονται γνωστές πολλές περισσότερες πληροφορίες από τη Sony για το νέο της προϊόν, αλλά αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι από την σχετική φημολογία συνάγεται το συμπέρασμα ότι η Sony δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει την κατηγορία των mobile συσκευών όπως είχε αναφερθεί εδώ και μερικές εβδομάδες.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Sony Xperia Z4 tablet αναμένεται να λάβουν χώρα στις 2 Μαρτίου 2015, στο πλαίσιο του MWC 2015.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons