Διαρροές για το Samsung Galaxy S6 Mini

by Nikos Kaimakamis • On 27-07-2015 • AT 2:33 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

galaxy-s6-mini

To Samsung Galaxy S6 Mini εμφανίζεται σε εικόνες στο Διαδίκτυο, ενώ έγινε γνωστή και η ημερομηνία πιθανής έναρξης της εμπορικής του διάθεσης. 

Το Samsung Galaxy S6 Mini είναι μία συσκευή που θα έχει την ισχύ των μεγαλύτερων μοντέλων της οικογένειας Samsung Galaxy S6, σε μικρότερο μέγεθος και πιο προσιτό χαρακτήρα. Το design και το πλαίσιο θα είναι ίδιο με τα μεγαλύτερα μοντέλα, ενώ στο εσωτερικό του θα έχει έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808 με μνήμη RAM στα 2 GB. Η οθόνη θα έχει είτε διαγώνιο 4,6 είτε 4,7 ίντσες, ενώ θα έχει ανάλυση 720p. Η κάμερα στο πίσω μέρος θα είναι 15 Megapixel, σύμφωνα με το Android Headlines.

Η φημολογία για τη νέα συσκευή μιλά για ενδεχόμενη παρουσίαση της μέσα στον Αύγουστο και μετέπειτα έναρξη της κυκλοφορίας της στις αγορές. Σύμφωνα με το Android Headlines, το ίδιο χρονικό διάστημα είχε μεσολαβήσει από την πρώτη παρουσίαση του Samsung Galaxy S5, μέχρι να κάνει την εμφάνισή του το μικρότερο Samsung Galaxy S5 Mini. Η ίδια πολιτική φαίνεται να ακολουθείται και με το νέο μοντέλο.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν άλλες φήμες ή πληροφορίες για το επερχόμενο Samsung Galaxy S6 Mini, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα περισσότερα στοιχεία να αποκαλύπτονται για το νέο μοντέλο της κορεάτικης εταιρείας.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons