Διαρροές για το Samsung Galaxy Alpha

by Nikos Kaimakamis • On 05-08-2014 • AT 3:35 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung-Galaxy-Alpha-Galaxy

Το μεταλλικό Android smartphone της Samsung, το Galaxy Alpha που έχει γίνει αντικείμενο φημολογίας εδώ και αρκετό καιρό στο Διαδίκτυο κάνει την εμφάνισή του σε νέες διαρροές. 

Η συσκευή αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως στις 13 Αυγούστου, ενώ τα στοιχεία που ήδη διέρρευσαν είναι τα αναλυτικά του τεχνικά χαρακτηριστικά και η αρχική τιμή πώλησης, μέσα από την κατά λάθος ανάρτηση που έκανε ένα διαδικτυακό κατάστημα στην Μεγάλη Βρετανία. Πάντως, το gsmarena.com ισχυρίζεται ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη αρκετά νωρίτερα από τις 13 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν θα έχουμε μία συσκευή με οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED με διαγώνιο 4,7 ίντσες, και επεξεργαστή οχταπλού πυρήνα Samsung Exynos 5433 με μνήμη RAM 2GB και εσωτερική μνήμη 32GB. Θα είναι εφοδιασμένο με κάμερα 12 megapixels, καθώς και μία εμπρόσθια 2 megapixels.

Το smartphone θα δέχεται δύο κάρτες SIM, ενώ θα είναι εφοδιασμένο και με αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το λειτουργικό του σύστημα θα είναι το Android 4.4.4 KitKat, ενώ στο αγγλικό κατάστημα η ενδεικτική τιμή του εμφανίστηκε να είναι 549 λίρες Αγγλίας, τιμή που αντιστοιχεί σε 692 ευρώ περίπου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons