Διαρροές για το HTC One M9 plus

by Nikos Kaimakamis • On 24-03-2015 • AT 2:33 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

HTC-One-M9-Official

Μία φωτογραφία διέρρευσε στο Διαδίκτυο, δείχνοντας το HTC One M9 plus δίπλα στο One M9 για σύγκριση, επιβεβαιώνοντας την επερχόμενη κυκλοφορία του. 

Στο εμπρός μέρος της συσκευής, μία από τις βασικές διαφορές είναι η ύπαρξη του κεντρικού πλήκτρου στο HTC One M9 Plus κάτω από την οθόνη. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μία οθόνη διαγωνίου 5,2 ιντσών, με ανάλυση Quad HD, σε σχέση με τις 5 ίντσες του One M9. Αναφορικά με τις διαστάσεις της συσκευής εκτιμάται ότι αυτές θα είναι 150.9×72.5×10.15 χιλιοστά, οι οποίες προφανώς θα είναι μεγαλύτερες από το M9. 

htc one m9 plus

H διαρροή που έγινε από το @OnLeaks στο Twitter αποκαλύπτει ότι το HTC One M9 plus θα είναι διαθέσιμο είτε με τον επεξεργαστή MediaTek MT6795, είτε με τον Qualcomm Snapdragon 810. Και στις δύο περιπτώσεις, η μνήμη RAM του HTC One M9 plus αναμένεται να είναι 3 GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος της νέας συσκευής αναμένεται να φτάσει στα 32 GB, με δυνατότητα επέκτασης μέσω χρήσης καρτών μνήμης.

Η πρώτη εκδοχή θα κυκλοφορήσει στην Κίνα και η δεύτερη σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Το εμπρός μέρος της συσκευής ενδέχεται να φιλοξενεί έναν αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων στη θέση του κεντρικού πλήκτρου που εμφανίζεται στις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons