Διαρροές για το Galaxy Note 9 λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση

by George Polyzos • On 08-08-2018 • AT 10:49 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του Galaxy Note 9 από τη Samsung μια σειρά από διαρροές προωθητικού υλικού φέρνουν στο φως ορισμένα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Κύρια πηγή των διαρροών η γερμανική ιστοσελίδα WinFuture με εικόνες τόσο της συσκευής όσο και της αναβαθμισμένης συνοδευτικής S Pen. Το «πενάκι» του Note 9 θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει 4.096 σημεία πίεσης, όπως ακριβώς συνέβαινε και με το Galaxy Note 8 αλλά και το Galaxy Note 7 πριν από αυτό.

Ωστόσο, η S Pen θα διαθέτει πλέον αυτόνομη λειτουργία Bluetooth επιτρέποντας στους κατόχους του Note 9 να την χρησιμοποιούν σαν ένα απομακρυσμένο πλήκτρο χειρισμού της κάμερας ή σαν μια ασύρματη μέθοδο ελέγχου παρουσιάσεων όταν η συσκευή βρίσκεται σε DeX mode.

Επιπλέον, ορισμένες εφαρμογές θα είναι ελεγχόμενες από το Bluetooth της S Pen, ενώ ο επικεφαλής του τομέα φορητών συσκευών της Samsung, DJ Koh, έχει δηλώσει ότι η εταιρεία θέλει να φέρει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό κυρίως στους gamers. Τέλος, η νέα πένα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην 6,4 ιντσών Super AMOLED ακριβώς όπως χρησιμοποιούμε μία κλασική πένα σε πραγματικό χαρτί, σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση του WinFuture.

Το Galaxy Note 9 θα ανακοινωθεί επίσημα αύριο, 9 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια του Unpacked event που διοργανώνει η Samsung στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τις έως τώρα φήμες και διαρροές το νέο phablet της κορεατικής εταιρείας αναμένεται να διαθέτει μνήμη RAM μεγέθους 6GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 128GB στη βασική του έκδοση. Στην πλάτη του Note 9 θα βρίσκεται dual camera με αισθητήρες ανάλυσης 12 Megapixel και τεχνολογία AI για την αναγνώριση των αντικειμένων φωτογράφισης.

Ο κύριος φακός του σετ θα έχει δυνατότητα εναλλαγής διαφράγματος από f/1.5 σε f/2.4 με υποστήριξη Dual Pixel PDAF ενώ ο δεύτερος θα είναι τηλεφακός με διάφραγμα f/2.4. Στο εμπρόσθιο μέρος θα υπάρχει selfie κάμερα με αισθητήρα στα 8 Megapixel. Τέλος, το Note 9 θα μπορεί να συνδεθεί απευθείας σε οθόνη με τη χρήση ενός μόνο καλωδίου μέσω της λειτουργίας Samsung DeX και χωρίς τη σχετική βάση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons