Διαρροές για το επερχόμενο Motorola Moto G5 Plus

by Nikos Kaimakamis • On 10-02-2017 • AT 11:15 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Motorola Moto G5 Plus απασχολεί τη διαδικτυακή φημολογία με εικόνες και πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. 

Δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που εμφανίζονται online κάποιες πληροφορίες για το Motorola Moto G5 Plus, αλλά τώρα κυκλοφορούν περισσότερες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Έτσι, σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στο Internet, το Motorola Moto G5 Plus θα είναι εφοδιασμένο με οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών, ενώ δεν αποκλείεται τελικά η διαγώνιος να περιοριστεί και στις 5,2 ίντσες. Σε κάθε περίπτωση η ανάλυση θα είναι Full HD.

To Motorola Moto G5 Plus θα έχει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 625, ο οποίος θα είναι χρονισμένος στα 2 GHz και θα έχει οχτώ πυρήνες, ενώ η μνήμη RAM εκτιμάται ότι θα είναι στα 4 GB. O εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα είναι στα 32 GB και η χωρητικότητα της μπαταρίας του θα είναι 3000 mAh.

To λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android 7.0 Nougat. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει μία κάμερα 12 Megapixel με τεχνολογία ταχείας εστίασης. Η κάμερα στο μπροστινό μέρος είναι 5 Megapixel, ενώ θα υπάρχει αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων και NFC.

Θεωρείται δεδομένο ότι το Motorola Moto G5 Plus θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons