Διαρροές για το επερχόμενο Huawei P10

by Nikos Kaimakamis • On 29-11-2016 • AT 11:53 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Huawei-P9-01

Με κυρτή οθόνη αναμένεται να είναι εξοπλισμένο το Huawei P10, καθώς και με διπλή κάμερα στο πίσω μέρος σύμφωνα με διαρροές. 

Το Android Headlines αναφέρει ότι το Huawei P10 θα έχει στον τεχνολογικό εξοπλισμό του μία κυρτή οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών, η οποία θα έχει ανάλυση 2560×1440 pixels, ενώ ο επεξεργαστής του θα είναι ένας ένας Huawei Kirin 960, με οχτώ πυρήνες στα 64 Bit.

H μνήμη RAM εκτιμάται ότι θα είναι στα 6 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος αναφέρεται ότι θα είναι στα 256 GB. Δεν είναι ακόμα σίγουρο εάν το λειτουργικό του σύστημα θα είναι Android 7.0 ή 7.1, αλλά είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει το Emotion User Interface της Huawei.

Εκτός από την κυρτή οθόνη στο πλάι που θα δώσει ενδιαφέροντα σχεδιασμό στο νέο μοντέλο της Huawei, το ενδιαφέρον αναμένεται να επικεντρωθεί και στον τομέα της κάμερας στο πίσω μέρος, όπου αναμένεται να υπάρχει διπλή κάμερα, με την υπογραφή ποιότητας της Leica, καθώς το P10 έρχεται να αντικαταστήσει το ιδιαίτερα επιτυχημένο εμπορικά Huawei P9.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι το 2016 ήταν μία πολύ καλή χρονιά για την Huawei, αφού κατάφερε να πουλήσει 100 εκατομμύρια smartphones και τώρα φιλοδοξεί να πάρει τη θέση της Apple στην παγκόσμια αγορά smartphones σε μερικά χρόνια.

Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχαν γίνει γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει το νέο μοντέλο της Huawei.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons