Διαρρέουν τα χαρακτηριστικά των Samsung Galaxy S8 και S8 Plus

by Nikos Kaimakamis • On 24-02-2017 • AT 4:16 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Οι φήμες εντείνονται για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει το Samsung Galaxy S8 και το μεγαλύτερο σε διαστάσεις S8 Plus. 

Οι τεχνικές λεπτομέρειες που έχουν διαρρεύσει για το Samsung Galaxy S8 κάνουν λόγο για μία οθόνη 5.8 ιντσών, τεχνολογίας Super AMOLED, με ανάλυση Quad HD+, με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835 και Samsung Exynos 9 series 8895 σε ορισμένες επιλεγμένες αγορές. Η μνήμη RAM είναι στα 4 GB και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος 64 GB. H πίσω κάμερα θα είναι στα 12 Megapixel, ενώ η μπροστινή κάμερα θα είναι 8 Megapixel. Το Samsung Galaxy S8 αναμένεται να είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό σε σκόνη, ενώ θα είναι εξοπλισμένο και με αισθητήρα αναγνώρισης της ίριδας του ματιού.

Παρόμοια αναμένεται να είναι και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S8 Plus όσον αφορά στον επεξεργαστή και τη μνήμη RAM, ή τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Οι διαφορές προκύπτουν στην οθόνη, όπου το Samsung Galaxy S8 Plus θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη διαγωνίου 6.2 ιντσών, τεχνολογίας Super AMOLED και ανάλυσης QHD+. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο θέμα του imaging αναμένεται να είναι τα ίδια με το μικρότερο μοντέλο.

Ένα στοιχείο στο οποίο συμφωνούν όλες οι διαρροές είναι ότι μέσα στη συσκευασία των νέων Samsung Galaxy S8 και S8 Plus θα υπάρχουν και ακουστικά της AKG.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons