Διαρρέουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S8 Mini

by Nikos Kaimakamis • On 05-07-2017 • AT 2:50 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Samsung είναι έτοιμη να παρουσιάσει το Samsung Galaxy S8 Mini του οποίου τα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουν διαρρεύσει online. 

Σύμφωνα με τις διάφορες διαδικτυακές φήμες, το Samsung Galaxy S8 Mini θα είναι μια συσκευή με οθόνη διαγωνίου 5.3 ιντσών, με Infinity Display, η οποία θα έχει αναλογία 18.5:9, στοιχείο που θα του επιτρέπει να έχει τις εξωτερικές διαστάσεις ενός smartphone με οθόνη διαγωνίου 4.7 ιντσών με αναλογία οθόνης 16:9 και τυπικά περιθώρια οθόνης.

Στον τομέα του επεξεργαστή, στο νέο μοντέλο εκτιμάται ότι θα υπάρχει ο Qualcomm Snapdragon 821, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να είναι 32 GB, μνήμη RAM 4 GB, μαζί με θύρα microSD που μπορεί να επεκτείνει τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο μέχρι και τα 256 GB. Στο νέο μοντέλο αναμένεται να υπάρχει και αισθητήρας αναγνώρισης της ίριδας του ματιού.

Δεν είναι ακόμα γνωστή κάποια πληροφορία αναφορικά με την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η Samsung για το Galaxy S8 Mini, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η κορεάτικη εταιρεία θέλει να προσφέρει ένα ακόμα smartphone με Infinity Display σε ένα ευρύτερο κοινό.

Οι περισσότερες φήμες θέλουν την Samsung να παρουσιάζει το Galaxy S8 Mini στο πλαίσιο της εμφάνισής της στην IFA στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια του προσεχούς Σεπτεμβρίου, μαζί με άλλες συσκευές που φέρεται να ετοιμάζει η εταιρεία.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons