Διάψευση για το deal Samsung-BlackBerry

by Nikos Kaimakamis • On 15-01-2015 • AT 11:01 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

samsung-blackberry

Η φημολογούμενη συμφωνία Samsung-BlackBerry για την εξαγορά της δεύτερης από την πρώτη διαψεύδεται, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση. 

Η σχετική φημολογία προέκυψε όταν διέρρευσε πως η Samsung ενδιαφέρεται να αγοράσει την BlackBerry, δίνοντας έμφαση στις πατέντες της εταιρείας, ενώ γρήγορα εκφράστηκε η εκτίμηση ότι δεν αποκλείεται στο κοντινό μέλλον να δούμε κινητά τηλέφωνα της BlackBerry να τρέχουν το λειτουργικό σύστημα Tizen. Παράλληλα, σημειώθηκε από το Reuters, ότι το deal Samsung-BlackBerry θα έχει κόστος 7,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Μετά από τον σχετικό θόρυβο που προέκυψε, η BlackBerry έσπευσε να διαψεύσει τις σχετικές φήμες, με ανακοίνωσή της, στην οποία σημειώνει ότι δεν έχει κάνει κανενός είδους συζητήσεις με τη Samsung για το ενδεχόμενο εξαγοράς της από την κορεάτικη εταιρεία. Μετά την ανακοίνωση αυτή, η μετοχή της BlackBerry σημείωσε άνοδο, αλλά όχι στα επίπεδα στα οποία έλεγε η σχετική φημολογία ότι θα ήταν ο στόχος εξαγοράς για την Samsung.

Πολλοί θα πουν ότι όπου υπάρχει καπνός, συνήθως υπάρχει και φωτιά, με την έννοια ότι δεν αποκλείεται να υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της Samsung για την BlackBerry, αλλά το μόνο σίγουρο είναι να σταθεί κανείς στις επίσημες ανακοινώσεις των εταιρειών και να αφήσει την φημολογία. Ένα τέτοιο deal Samsung-BlackBerry, πάντως, θα αποτελούσε μεγάλη είδηση στον κόσμο της τεχνολογίας.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons